Vitamín E a účinky na pleť:

Silný antioxidant a ochránce kožních buněk

Vitamin E je nazýván také tokoferol. Používá se v kosmetickém průmyslu již staletí. Je nejefektivnější pokud se kombinuje s přírodními antioxidanty jako nabízí kosmetika Wellmaxx. Odstraňuje volné radikály a ochraňuje pokožku před oxidačním a enviromentálním stresům.

Vitamin E je silný antioxidant a zabraňuje stárnutí pleti. Používá se na stresovanou, suchou, aknózní a zanícenou pleť. Zmírňuje proces stárnutí pokožky.