Přírodní bambucké máslo 85 ml

Cena
250 Kč

Výrobce

Kód produktu
031392

Skladem
ks

Nabízíme Vám nejkvalitnější organické (BIO) bambucké máslo přímo z Ghany. Toto bambucké máslo je syrové (raw), nerafinované a za studena lisované. Bambucké máslo je tuk nažloutlé barvy získávaný z ořechů afrického Shea tree (Vitellaria paradoxa). Je známé svými příznivými účinky na lidskou pokožku a vlasy. Více

Přírodní bambucké máslo 85 ml

Bambucké máslo může pomoci s některými z nejčastějších problémů pokožky, jako jsou kožní skvrny, záněty, popáleniny a vrásky. Má protizánětlivé, antioxidační a hydratační vlastnosti, používá se na léčbu dalších kožních chorob jako akné, ekzémy, psoriáza (lupénka) a artritida. Slouží k prevenci vzniku strií během těhotenství, redukuje svalovou únavu a léčí dermatitidu.

Bambucké máslo je extrémně zvlhčující a hydratační, po aplikaci na pokožku poskytuje okamžitou jemnost a hladkost. V bambucké másle jsou ve vysokých koncentracích zastoupené mastné kyseliny a vitamíny, což ho předurčuje jako ideální kosmetickou přísadu v péči o pleť.

Syrové bambucké máslo je bohaté na mastné kyseliny včetně kyseliny olejové, stearové, linolové, palmitové a kyseliny arachidové. Ve značné míře jsou v něm obsaženy vitaminy E, A a K, které jsou hlavními faktory zodpovědnými za hydratační účinky bambuckého másla na pokožku.

Vitamin A působí jako regulátor kůže, může změnit nezralé kožní buňky na zralé a má schopnost opravit různé defekty kůže, jako jsou vrásky a akné.

Vitamin E je jedním z nejdůležitějších ochránců pokožky, zpomaluje přirozené stárnutí kůže, vyhlazuje vrásky, hojí pokožku, předchází vzniku jizev a působí protizánětlivě.

Vitamin E v bambuckém másle též pomáhá chránit Vaši pokožku před UV zářením. Zmiňované vlastnosti bambuckého másla pomáhají při léčbě onemocnění pokožky hlavy, zmírňuje lupy. Je ideální na popraskané a suché paty, ruce, drsné lokty a kolena. Díky svým úžasným léčebným a hydratačním vlastnostem může bambucké máslo zmírnit výskyt strií, vyhladit celulitidu a celkově změkčit pokožku.

Skladujte na suchém a tmavém místě bez přístupu přímého slunečního záření. Doporučujeme skladovat při teplotách do 22 °C.

Inci

Butyrospermum Parkii Butter.